Julkaisen tässä osia kirjastani: Atlantis ja jääkauden lopun katastrofi.  Kirjassa tarkastellaan sitä tapahtumasarjaa, joka käynnistyi maapallon pohjoisten, vedeksi muuttuneiden jäämassojen vaihtaessa äkisti paikkaa, n. 11 500 vuotta sitten.

Mikä käynnistää jääkaudet? Voiko merenpohja painua satoja, jopa tuhansia metrejä lyhyesä ajassa? Mitkä ovat tähän johtavat syyt? Miksi valtava määrä eläinlajeja hävisi jääkauden lopun tienoilla? Miksi lukuisilla kansoilla ympäri maailmaa on tarinoita lähes totaalisesta tuhosta, jonka aiheutti vedenpaisumustsunami?

Olen myös sitä mieltä, että nykyinen historian tutkimus keskittyy pääasiassa uuden alun  jälkeiseen aikaan: historia on paljon pidempi, kuten toki hyvin tiedetään, mutta käsitys kivityökaluja käyttävistä tyhmistä luolamiehistä leimaa sitä liiaksi...

Koska elämme ulkoisteknisessä turhakekulttuurissa ja sen tyhjä arvomaailma leimaa käsityksiämme ihmisen onnellisuudesta, olemme lakanneet ymmärtämästä historiallisten kansoen viisasta elämäntapaa - ja aikaa ennen sotaisia indoeurooppalaisia.

Julkaisu alkaa maaliskuussa.